Over Mij

 BSc Oefentherapeut Mensendieck | Holistisch Coach

Na het behalen van de hotelschool volgde een zoektocht waarin mijn interesses lagen. De hotelschool had mij veel gebracht op het gebied van hospitality  en service.  Maar na een jaar gewerkt te hebben in de hotellerie van Engeland  kwam ik erachter dat dit niet was wat ik de rest van mijn leven wilde doen. In 2011 heb ik de opleiding tot sportmasseur gevolgd, en hier kwam ik achter dat ik een fascinatie had voor het menselijk lichaam en het beter maken van mijn medemens.

Hierop volgde al snel mijn eigen bedrijf, waar ik mensen behandelden in de praktijk en op locatie. Al snel begon ik met het volgen van verdiepende cursussen om mij verder te ontwikkelen als masseur o.a. Triggerpoint, Stoelmassage, Balinese massage, Hot – Stone, Ayurveda, Lomi Lomi en Indiase hoofdhuid massage. Door het beheersen van diverse massage technieken en stijlen ben ik ze gaan combineren in mijn behandeling en merkte dat ik daarmee de beste resultaten boekte. Door goed naar de behoefte van de Cliënt te luisteren weet je wat die nodig heeft en kan je maatwerk leveren.

In 2012 ben ik met de Hbo opleiding Oefentherapie Mensendieck gestart, dit omdat ik meer diepgang zocht in het activeren van goed beweeggedrag onder mijn cliënten. Hier heb ik veel kennis opgedaan over diverse ziektebeelden, gedragsverandering en de juiste manier van bewegen. Na het behalen van mijn Bachelor oefentherapie in 2016 ben ik werkzaam geweest als oefentherapeut in diverse paramedische praktijken. Tijdens deze periode ben ik mij verder gaan specialiseren op het gebied van ademhaling, stressmanagement & coaching.

Hierdoor heb ik veel ervaring in het geven van therapie, training, coaching en advies om klachten als gevolg van fysieke onder of over belasting en stress te voorkomen en te verminderen. Hierbij speelt gedragsverandering een grote rol, door het stimuleren van een positieve mindset omtrent de klacht behaal je naar mijn mening de beste resultaten. Ik geef mensen graag de tools om zelf weer baas te worden over hun eigen lichaam. Daarom ga ik samen opzoek naar de lichtpuntjes en maak ik mensen bewust van hun kwaliteiten.