Bedrijfsmassage

Wilt u massages inzetten binnen uw bedrijf? Zoekt u een manier om uw werknemers optimaal te laten functioneren? Dan biedt stoelmassage een geschikte oplossing.

Stress

Stress is een groeiende factor binnen veel organisaties en bedrijven die ervoor zorgt dat veel werknemers uitvallen. Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 7 werknemers last heeft gehad van burn-out klachten en deze lijn is stijgend. Stoel massage kan hiervoor een oplossing bieden. Stoelmassage kan preventief worden ingezet en is uitstekend om werknemers fit en klachten vrij te laten functioneren.

Directe verlichting

Stoelmassage geeft directe verlichting van klachten aan het bewegingsapparaat, verminderd stress en verhoogt productiviteit onder werknemers. Middels het losmaken van diverse pressie punten van met name het bovenlichaam wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam geactiveerd, ophoping van afvalstoffen opgebroken en blokkades opgeheven. Stress en spanning worden vaak vastgehouden in het lichaam, daardoor heeft stoelmassage ook een ontspannend effect op niet alleen het lichaam, maar ook de geest.

bedrijfsmassage
stoelmassage

Advies & behandeling

Tijdens de massage wordt er goed gekeken naar de staat van de werknemer. Zo wordt er advies gegeven over de spierspanning, klachten of blessures. Waar nodig wordt hier gericht op behandeld.

Daarnaast fungeert de stoelmasseur als coach, om een gezonde werkhouding en lifestyle te stimuleren.

De werkkostenregeling

In de nieuwe regeling van de belastingdienst mag u als werkgever uw personeel tot een maximum van 1,2% van de totale loonsom laten profiteren van vergoedingen en verstrekkingen. Het is niet langer noodzakelijk om deze vergoedingen per werknemer bij te houden, dan kan bedrijfsbreed.

De belastingdienst stimuleert werkgevers om te investeren in de gezondheid en vitaliteit van hun werknemers. Stoelmassages of bedrijfsmassages maken deel uit van de investeringen die door de belastingdienst worden gestimuleerd. Dit betekent dat de stoelmassages, mits er aan de voorwaarden van de belastingdienst wordt voldaan, onbeperkt kunnen worden vergoed zonder dat dit ten koste gaat van de 1,2% ruimte. Deze voorwaarden zijn;
U hebt als werkgever een arboplan.
De massage maakt in redelijkheid deel uit van dat arboplan.
De massage vindt tijdens werktijd op de werkplek plaats.
De werknemer hoeft geen eigen bijdrage te betalen.
Er is geen sprake van een aanmerkelijke priv├ębesparing voor de werknemer

Zoek voor meer info de site van de belastingdienst.

Bent u geïnteresseerd in stoelmassage binnen uw bedrijf, feest of event? Neem dan vrijblijvend contact op om de mogelijkheden binnen uw bedrijf te bespreken!